Ne-am  inselat in privinta intentiilor domnului Traian Basescu - Masoneria Globala vrea Globalizarea Democratica si are proprietati care vor ramane ale Masoneriei Globale !!!

Vechile structuri statale trebuiesc darmate ! Vrem reforma statului.
Situatia Masoneriei Globale este grea, dificila.

     Dificultatile au aparut odata cu depunerea cererii pentru considerarea dosarului de la Serviciul Special Roman de catre C.N.S.A.S.. In 11 ianuarie 2005, colegiul C.N.S.A.S. a decis ca dosarul meu nu face parte din categoria celor care au lucrat pentru Seriviciile Statului, in baza documentelor pe care C.N.S.A.S.-ul le-a avut in considerare pana la data resepctiva.
    In cursul asa ziselor anchete (si nu doar a C.N.S.A.S.) in care am fost amestecat, eu am castigat insa agresiunile D.T.S.-ului au continuat. Departamentul Transmisiuni Speciale se face vinovat de mentinerea mea in anchete cu scopul nu odata declarat si de ei ca vor sa ma distruga "ca sa nu fiu tu cel mai bun". Cine altcineva a decis direct in cazul anchetelor respective si ce decizii au luat, dat fiind agresiunile constante cu scop declarat indreptate asupra mea, dar ignorand situatia in care punea Masoneria Globala - parinte pentru Masoneria Globala Speranta Mileniului al III-lea si pentru Masoneria Plantetei.
    Se poate dovedi ca A.D.N.-ul meu este valoros si este stramos de acum pentru toti sau o mare parte a copiiilor, chiar daca nu pentru toti, dar si pentru animale tinere. Scopul meu nu era suprematia in fata dusmanului dar stabilirea unor directive politice, pe care in majoritate le-am si enuntat si-n aceste pagini de W.E.B. . Acum scopul meu este distrugerea dusmanului prin Plan Militar in 3 Etape insa si deconspirarea politicii fasciste si neo-comuniste ! Dusmanii sunt declarati ! Unii s-au ridicat unii au coborat.
    Ati inclacat drepturile fundamentale al oamenilor cu asa zisele derogari "in beneficiul Statului", sper ca Biserica Traditionala sa aiba un cuvant greu de spus, adica si actiuni care sa conduca la desfiintarea a aceea ce este neo-comunism si fascism si sa va lamureasca in legatura cu ce insemna "secolul al XXI-lea va fi religios sau nu va fi deloc"!
    Si prin acestea acuz si Statul Roman de CALOMNIE, SANTAJ si ABUZ CRIMINAL - nu in ultimul rand este posibil ca sa fi existat jaf in cadrul celor care s-au ocupat de administrarea unor fonduri obtinute in ultimii 30 de ani din investitii speciale.
    Am mai spus si cine sunt si cine am fost, si ce vreau. Am luptat si lupt pentru aceleasi OBIECTIVE, VALORI, PRINCIPII. Aceleasi uneori dovedite, uneori afirmate - in multe dati am reusit dar nu-i destul. Ce mi-a ramas ca sa mai lupt ? Destul de putin mi-a mai ramas ! Cat a mai ramas de luptat, destul de mult a mai ramas.
    Statul contesta lucrurile bune si le masacreaza cand nu poate sa dovedeasca altfel sau cand nu poate sa jefuiasca.
    Despre drepturile Masoneriei Globale se va mai vorbi, si despre ale mele. Dar si depre ale ficarui cetatean inclusiv cele ale copiilor. Nu in ultimul rand trebuie sa se vorbeasca si despre drepturile animalelor si sa se actioneaze. Viata pe planeta Pamant este in pericol. Valoarea vietii pe planeta trebuie salvata si am mai spus despre aceastea.
    Forta Democratiei este francmasoneria Masoneriei Globale si este platita, cu bonusuri, acestea sunt considerate cu un minim de 50 de dollari. Platile se fac si la cerere dar Masoneria Globala face platile in luna Aprilie si-n Octombrie. Daca cei din F.D. nu respecta obiectivele Masoneriei Globale nu mai sunt recunoscuti ca Forta Democratiei, deci sunt dati afara dar platile pentru activitatea pe care a avut-o se mentin, in anumite conditii !

Zona Culturala Europeana ?!?

    Ce insemna Colonie Europeana !? Este Jandarmeria Romana agresorul ? Este Romania colonie franceza in care se vorbeste doar putin frantuzeste ? Institutiile Statului Roman sunt ele obstructionate de forurile internationale in aplicarea legilor democratice pentru respectarea legilor fundamentale ale Omenirii, in Romania ?
    Preferam romaneste ca nu suntem pe teritoriul Francez si nici de cultura franceza, dar preferam sa fie executati cei care si-au batut joc de Zona Culturala Romana si pe aceia care au spionat si-n domeniul tehnico-stiintific, pe cei care transferand constiinte pe computerele Statului Mondial si si-au batut joc de Globalizarea Democratica si de Zona Culturala Romana.
    Ati calcat in picioare Drepturile Omului ! Pentru ce ?! Am mai spus CALOMNIE, SANTAJ si ABUZ CRIMINAL ? Crime cu premeditare face statul roman care se aliniaza la politica neo-comunista si fascista ! Financiarul, nu cel care se ocupa de finante dar cel care se ocupa de datoriile agentilor statului si ai masoneriei, trebuie sa se ocupe de achitatrea datoriilor, de reglarea "conturilor" !!! In Romania de problemele astea se ocupa serviciul "2 si un sfert" .Astazi trebuie sa se ocupe si blazonaele Fortei Democratiei !
    Unii vor neo-comunism, stim ce inseamna o oligarhie care da de munca unor napastuiti - in care toti muncesc si doar cativa gandesc si gandesc prost. Stim ce insemna ca toti sa fie la fel sub tot felul de amenintari. Nu este cazul sa spun mai mult despre ce este si ce nu este fascismul sau neo-comunismul. Si in democratie unii muncesc, dar gandim si daca o facem, trebuie s-o facem liber. Fascismul nu stie ce-i aceea (...) si nici neo-comunismul. Daca cineva vrea sa le-o spuna ar fi bine sa se innarmeze mai intai ! Democratia nu-i pacifista, in democratie luptam in fiecare zi si uneori cu arma in mana. Daca democratia este pacifista insemna ca nu mai are dusmani si asta insemna o noua civilizatie !!!
   
Statul roman este dictatorial, lupt pentru un Stat democrat nu pentru unul care indobitoceste si alieneaza oamenii pentru o oligarhie. Masura eficientei luptei cetatenilor in cadrul democratiei o da si presedintele respectivei republicii.